Gadget-review: Be.ez LaRobe Macbook Pro hoes

apple1Laptoptassen zijn er in overvloede en bieden bescherming voor je laptop en Macbook. Niet helemaal waar wij naar op zoek waren, wij zochten bescherming voor onze Macbook zonder poespas. Onze zoektocht is via MyTrendyPhone.nl uitgekomen op de Be.ez LaRobe Macbook Pro hoes. Een perfect passende hoes voor om je Macbook.

De hoes zelf is gemaakt van Low Relilience Polyurethane van 5 mm dik. Dat wil zeggen, het kan wat hebben. In eerste instantie voelt de hoes stevig aan, maar is toch heel zacht. Het materiaal heeft “Shape-memory”, dat wil zeggen, het veert weer terug naar zijn orginele vorm.

Op de dag dat wij de hoes binnen hadden gekregen hebben wij onze macbook gelijk aan een test onderworpen (meer per ongeluk dan bewust). Eenmaal de macbook in de perfect passende hoes gedaan en dichtgeritst viel de macbook vanaf ca. 1 meter hoogte op de plavuizen. Met een redelijke klap kwam de Macbook op de grond. Na de Macbook weer opgepakt te hebben, uit de hoes te hebben gehaald en weer uit slaapmodus te hebben gehaald, werkte alles gewoon en is er geen beschadiging te zien op de Macbook. Wel zaten er “putjes” in de hoes van rommel wat er op de grond lag. Een aantal minuten later was de hoes weer volledig in zijn oude staat.

Nadat we de “per ongeluk” test hadden gehad, hebben wij de hoes aan nog een paar testen onderworpen. Zo hebben wij hem tegen de hoek van de tafel laten stoten, de hond er een paar keer overheen laten lopen, de kinderen er mee laten spelen en een beker drinken er overheen laten vallen. Dit allemaal met de Macbook in de hoes. Op de Macbook is geen beschadiging te zien en de hoes is nog nagenoeg perfect (op een vlek van het drinken na).

Zoek je dus goede bescherming voor je Macbook, dan is de LaRobe hoes zeker een aanrader.

Score
Scorewww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com

laRobe1.macbook laRobe2.macbook

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.