Gadget-Nieuws: Google bril werkt ook met normale bril

Google-G-LogoAfgelopen week deed het nieuws de ronde dat de Google bril niet in combinatie met een normale bril kan worden gebruikt. Vandaag heeft Google bevestigd dat er aan gewerkt wordt om het toch bruikbaar te maken voor brildragende mensen. “Het ontwerp van Glass is modulair, dus is het mogelijk monturen en glazen toe te voegen. We begrijpen hoe belangrijk dit is en hebben er hard aan gewerkt.” aldus Google.

Om te bewijzen dat Google er mee bezig is hebben ze een foto op hun Google+ pagina geplaatst. Google benadrukt wel dat het hier om een prototype gaat en dat het ontwerp nog geperfectioneerd moet worden.

Binnenkort gaat Google de eerste modellen levren aan ontwikkelaars. Echter zijn deze nog niet bruikbaar voor brildragers. Later dit jaar zal dit wel het geval zijn.

De planning van Google is om eind dit jaar de Google Glass voor de consument beschikbaar te hebben.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.