Gadget: Naztech N4000 Telefoon oplader

Via MyTrendyPhone.nl zijn wij in het bezit gekomen van de Naztech N4000 telefoon houder voor in de auto. Nadat wij de verpakking open hadden gemaakt viel het meteen op dat de oplader gebruikt kan worden voor apparaten met een Micro USB-, Mini USB- en iPhone aansluiting, welke makkelijk en snel te verwisselen zijn.

Het product bestaat uit een oplader met 2 aansluitingen, zodat je 2 apparaten tegelijk kunt opladen. Op de oplader zit een aansluiting waar je de flexibele zwanenhals in kan doen, op de zwanenhals kan je vervolgens de houder voor je telefoon koppelen. De houder is in grootte verstelbaar en kan 360° gedraaid worden. Wat erg handig kan zijn bij het navigeren.

Het product voelt goed en stevig aan. Echter wat wel zo is, is dat de schroef om de zwanenhals vast te zetten moet stevig aangedraaid worden. Anders beweegt de zwanenhals erg gemakkelijk. De houder kan je makkelijk op de juiste grootte zetten door hem dicht te drukken aan beide kanten. Door op de knop aan de zijkant te drukken gaat de houder weer open.

Het oplaad snoer wat bijgeleverd is, past alleen op de aansluiting op de zijkant van het oplaad gedeelte. Op de bovenkant is een USB aansluiting aanwezig waar je het tweede apparaat op aan kan sluiten. Wij hebben het toestel getest met diverse toestellen o.a. een Samsung Galaxy Nexus, iPhone en iPod Touch. Ook met een iPhone 4 case, iPhone 4s case of bijvoorbeeld een Galaxy S3 case passen de toestellen perfect in de houder. Je hoeft dus niet eerst je case er omweg te halen om je telefoon te laten passen.

Je kan de houder hier bestellen, de prijs is € 26,10 ex btw.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.