Gadget: Muvit Bluedrivr Bluetooth Carkit

imagesVeel mensen zoeken een makkelijk te gebruiken carkit. Vaak ook een carkit die makkelijk mee te nemen is in een andere auto. De Muvit Bluedrivr is hier een heel goed voorbeeld van. Zonder enige moeite kan de carkit bevestigd worden aan de zonneklep van de auto en hoeft dus niet ingebouwd te worden.

Via een bluetooth verbinding kun je de BlueDRIVR met je GSM of smartphone koppelen. Het apparaat is gemakkelijk in te stellen en biedt een hoge graad van gebruiksgemak. Door middel van de stemherkenning hoef je niet meer met je telefoon bezig te zijn tijdens het rijden en word je voorzien van een extra stukje veiligheid.

Om het apparaat te koppelen met je smartphone op GSM hoef je alleen de aan en uitknop een tijdje ingedrukt te houden, vervolgens komt de carkit in “Pairing”modus te staan. Even je smartphone of GSM laten zoeken, koppelen en het werkt. Via de belknop heb je de mogelijkheid om makkelijk het laatst gebelde nummer te bellen. Een gesprek aannemen gaat met de zelfde knop.

De geluidskwaliteit van de carkit is prima. Degene die belt of met wie jij belt is goed en duidelijk verstaanbaar. Door de ruisonderdrukking ben jij voor de andere partij ook goed verstaanbaar.

De carkit beschikt over 4 knoppen.

  • Mute knop
  • Multifunctionele knop (aan/uit en bellen)
  • Volume +
  • Volume –

Om de carkit op te kunnen laden wordt gebruikgemaakt van een mini USB kabel. Dit maakt het mogelijk om hem met de autolader (bijgeleverd) of de computer op te laden (handig voor als je hem thuis of op je werk wilt opladen). Het opladen van de batterij duurt ca. 2 á 3 uur, hierna heb je een gesprekstijd van 4 uur en een stand-bytijd tot 30 dagen.

Kenmerken:

  • Bluetooth versie: 2.1
  • Hoogwaardig ingebouwde speaker + microfoon
  • Compatible met zowel Android als Apple devices

Specificaties:

  • Stand-by tijd: tot 720 uur
  • Spreektijd: tot 4 uur
  • Bereik: 10 meter

Zelf zijn wij erg te spreken over de carkit. Voor ons voldoet hij als carkit welke makkelijk mee te nemen is en makkelijk in gebruik is. Voor de prijs van € 39,95 hoef je hem zeker niet te laten liggen. Op de site van mobielbereikbaar zijn ook nog andere Bluetooth carkits te vinden.

Je kan de carkit hier bestellen.

muvit-bluedrivr-bluetooth-carkit-black_0

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.