Gadget: Mini Stage Laser Light

Een feestje bouwen, dat kunnen we allemaal wel. Alleen ontbreekt het vaak, bij een feestje thuis, aan de (disco)verlichting. Een goed begin kan je maken met deze Mini Stage Laser Light.

Het kleine apparaatje projecteert met laser rode en groene bolletjes op de grond/muur of waar je hem ook maar op richt. De lamp wordt geleverd met een Tripod standaard waar je hem op kan zetten en er zit een beugel aan waarmee je hem op kan hangen.

Als je hem op de standaard zet moet je wel een goede ondergrond hebben, op de standaard wil hij vrij gemakkelijk omvallen.

De projector is voorzien van 4 knopjes;
– Motor controller; hiermee kan je de snelheid van de projectie regelen
– Stroboflash contoller; constant aan of flitsen
– Muziek of aan; laten flisen op de maat van muziek of constant aan
– Aan/uit schakelaar; Stroboflash/Aan/Uit

In de projector zit een koeler ingebouwd om de warmte af te voeren. Wat een klein nadeel is van de projector, hij wordt geleverd met een 5 volt US adapter, je zult dus een alternatieve adapter of een verloopstukje moeten hebben om hem te kunnen gebruiken. Opzich is dit geen probleem gezien menig huishouden wel een passende adapter heeft.

De specificaties van de lasers; het rode licht is een 650nm laser van 100mW, het groene licht is een 532nm laser van 50mW. Dit is overdag ook gewoon goed te zien.

Wij zijn erg te spreken over het kunnen van deze kleine projector, dit is ook zeker een aanrader voor de mensen die graag een (slaap)feestje bouwen thuis (voor de kinderen). Voor de prijs hoef je de Mini Laser Stage Lightning zeker niet te laten liggen.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.