Gadget: iPhone 4 dock

Klein, handig en een must-have voor op je bureau, zo kan je het dockingstation noemen. Ideaal voor het opladen van je iPhone 4, iPod Nano of iPod Touch en ook ideaal voor het synchroniseren met iTunes. Dat is een korte omschrijving welke wij mee willen geven aan dit dockingstation.

Sommige mensen denken, wat is nou het nut van zo’n dockingstation? Een dockingstation heeft een paar voordelen;

  • Je kan je telefoon opladen
  • Je kan syncen met iTunes
  • Je kan makkelijk en snel wat opzoeken op je telefoon
  • Je ziet dat je gebeld wordt

Zo zijn er natuurlijk nog wel meer dingen te noemen… Maar die kan je zelf ook wel bedenken. Het dockingstation is te gebruiken met zowel de iPhone 4 en de iPhone 4S. Het enige nadeel is is dat iTunes een foutmelding geeft bij het gebruiken. Maar dit komt omdat er geen audio uitgang op het dockingstation zit. Het dockingstation is hier te bestellen en kost € 7,95.

Tevens hebben ze bij gadgetsvooriphone.nl nog een andere variant, die kan je hier vinden. Deze zit wel een audio uitgang op.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.