Gadget: Incipio Feather Case voor iPhone 5

Om je telefoon niet te beschadigen is een hoesje een must-have. MobielBereikbaar.nl heeft ons een Incipio Feather Case voor de iPhone 5 beschikbaar gesteld voor een review. Het gaat hier om de mat zwarte variant.

In het doosje waar de case in zit zit het volgende verpakt:

  • De Feather Case
  • Screenprotector
  • Poetsdoekje
  • Applying tool
  • Standaard voor je telefoon

De case zelf ziet er erg goed en degelijk uit en past precies om de iPhone 5 heen, de knoppen blijven allemaal goed te gebruiken. Een voordeel van de case is, dat hij erg dun is. Hierdoor merk je nauwelijks dat je een case om je telefoon hebt. Van zichzelf is de case wat stroef, dit heeft weer als voordeel dat je een betere grip op je telefoon hebt.

De screenprotector past precies over het scherm. Het beeld blijft gewoon goed scherp en vertekent vrijwel niet door de screenprotector. Bij sommige screenprotectors zie je nl. wel eens dat de kleur wat anders wordt of dat het beeld wat minder scherp wordt. Om de screenprotector zo goed mogelijk op je scherm te plakken zit er een poetsdoekje en een applying tool bij. Met het poetsdoekje maak je je scherm goed schoon en met de tool kan je de protector er op zetten zonder luchtbellen er onder. Uiteraard kan je nadien het poetsdoekje gebruiken om je scherm schoon te maken.

Ook zit er een klein steuntje bij waar je je telefoon op kan zetten, zo kan je hem als eye catcher op bijvoorbeeld je bureau gebruiken.

Via Mobiel bereikbaar zijn nog meer iPhone 5 accessoires en iPhone 5 hoesjes te verkrijgen. De Incipio Feather Case kost € 21,95 en kan hier besteld worden (zonder verzendkosten).

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.