Gadget: iGrip universele tablethouder

imagesEen tablet krijgt steeds meer nuttige functies. Zo is het ook mogelijk om er bijvoorbeeld mee te navigeren via Google navigatie, TomTom etc… Wat is er dan handiger dat je hem ook makkelijk in je auto kan gebruiken?

Wij hebben de iGrip universele tablethouder, welke beschikbaar is gesteld door Mobilefun, getest.

De tablethouder ziet er goed en stevig uit, en dat is hij ook! Via een zuignap is het mogelijk om de houder aan je voorruit te bevestigen of op de bijgeleverde schijf welke je op je dashboard kan plakken. Omdat hij zo makkelijk te verstellen is, heb je met de houder genoeg flexibiliteit en kijkcomfort.

De bekken kan je verstellen tussen de 120 en 220 mm, dus eigenlijk elke tablet (van Galaxy Tab tot iPad, 7″ tot 12″) is te bevestigen in de houder. Wij hebben het zelfs geprobeerd met een Samsung Galaxy Nexus (smartphone) en hebben deze zelfs in de houder gekregen terwijl deze toch aanzienlijk kleiner is dan een 7″ tablet.

De houder zelf kan gedraaid worden, hierdoor is het mogelijk om je tablet horizontaal of verticaal te gebruiken met een hellingshoek tot 60 graden.

Na een paar uur rond te hebben gereden met de tablet in de houder (Galaxy Tab 2 7.0) zijn wij erg te spreken over de houder. Zoals hij er uit ziet, zo stevig is hij ook. De tablet beweegt vrijwel niet, ook niet als je door een hobbel rijdt.

Het enige minpuntje die wij konden vinden is de manier hoe de tablet precies in de houder gezet moet worden. Dit is niet uitgelegd in de handleiding. Dus mocht je een tablethouder willen hebben voor in de auto? Dan is de iGrip zeker een aanrader en is de prijs € 23,99 zeker waard!

Score
Scorewww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.