Gadget: Gramm-I-Phone

MegaGadgets.nl heeft ons een leuke gadget beschikbaar gesteld. Namelijk de Gramm-I-Phone. Een erg leukge gadget voor de muziekliefhebbers onder ons. Wat is het nou precies zul je denken…

De Gramm-I-Phone is een dock in de vorm van een jaren 50 platenspeler. De platenspeler heeft de authentieke hoorn welke we kennen uit de jaren 50 films. De gadget is gemaakt uit plastic, maar de speler heeft een hout look en de hoorn een verweerde koper look. Het leuke van de gadget is, dat de muziek ook daadwerkelijk uit de hoorn komt als je muziek afspeelt op je iDevice. Onder je iDevice zitten 2 openingen in de voet welke het geluid naar de hoorn leiden en dus versterkt uit de hoorn komt. Dit doet je echt denken aan de jaren 50.

Helaas krijg je niet de kraakjes en ruisjes die in platen zitten, of dit een nadeel van de gadget is… Nee wij vinden van niet. Wat ook handig is, je kan hem ook daadwerkelijk gebruiken als iDevice dock. Er is namelijk een opening waar je je USB kabel doorheen kan leiden. Deze is mooi weggewerkt aan de onderkant van de gadget. Hier kan je de kabel netjes door een gleuf leiden waar de kabel ook gelijk vast in komt te zitten.

Bij de gadget worden een drietal “voetjes” geleverd voor de diverse iDevices. Hierdoor kan je de iPhone 3G(s), iPhone 4(s) en de iPod Touch op het dock zetten. Ook de hoorn valt te draaien in alle richtingen. Het enige nadeel is dat de gadget het niet doet met de oudere versie van de iPod Touch, wij hebben getest met een iPod Touch 2nd Generation. De iPhone 4 werkt perfect.

De prijs van de gadget is € 19,95 en is het zeker waard! Je kan de gadget hier bestellen.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.