Gadget: Cabstone Soundbar Mini Speaker

Altijd al op zoek geweest naar een makkelijk mee te nemen en kleine soundbar om je favoriete muziek te luisteren? Dan is de Cabstone Soundbar Mini Speaker wat voor jou!

Het elegante design, het gebruiksgemak en het voordeel dat de soundbar werkt met 4 AAA batterijen maakt het echt tot een functioneel apparaat. Bij het apparaat worden standaard een aantal adapterkabels geleverd voor SonyEriccson, Nokia, Android toestellen, iPhones en een gewone koptelefoonplug. Kortom volop gebruiksgemak. De soundbar kan ook op USB aangesloten worden, dan zijn de batterijen niet nodig.

Je zou denken dat er geen super geluid in de soundbar zou zitten, maar in tegendeel! Er zit een lekker vol geluid in en het is een genot om naar te luisteren.

Op de soundbar zitten 3 knoppen, 2 om het volume mee te regelen en 1 om de soundbar aan en uit te zetten. Verder zit er een hoesje bij waar alles in past, dus makkelijk mee te nemen is. Zelf zijn wij aardig verbaasd over het apparaat en raden hem zeker aan!

Je kan de soundbar via MyTrendyPhone bestellen en kost € 46,60 wat de soundbar zeker waard is.

 

soundbar

Score
Scorewww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.