Gadget: Avantree Powerhouse

We kennen allemaal het probleem “stopcontacten te kort” om al je apparaten op te laden. Wij hebben hier de ultieme gadget voor gevonden, namelijk de Avantree Powerhouse High Power USB oplaadstation. Een oplaadstation wat vier apparaten tegelijk kan opladen.

Het oplaadstation levert zo’n 4.5A verdeeld over 4 USB poorten. Dit maakt het apparaat ideaal om meerdere apparaten, iPhones, Android toestellen, tablets. tegelijk op te laden. De 4.5A wordt verdeeld over de 4 USB poorten welke aan de onderkant van het oplaadstation zitten, zo delen poort 1 en 2 samen 2.1A en poort 3 en 4 (Smart USB) 2.4A. De Smart USB poort heeft ingebouwde technologie welke het poortje zo compatible mogelijk maakt met de verschillende apparaten.

Nu denk je, waar laat ik alle overtollige kabel dan? Nou daar is ook over nagedacht. Het oplaadstation wordt geleverd met klittenband, hiermee kan je netjes je kabels oprollen en deze kan je weer onder in het oplaadstation opbergen. Standaard zitten er trouwens 2 micro usb kabels bij.

Technische specificaties;

  • Input: AC 100-240V, 50/60Hz, 0.6A max
  • Output: 5V, totaal 4.5A (delen 4.5A wanneer alle poorten in gebruik)
  • Aantal USB-aansluitingen: 4 USB poorten – USB1, USB2, USB3 en een SmartPort
  • Enkel USB max. vermogen 2.4Amp
  • SmartPort: ingebouwd in een slimme IC, heeft een grotere compatibiliteit
  • Grootte van het product: 15.5 x 11.4 x 8.7cm
  • Gewicht: ongeveer 305g
  • Certificering: CE, FCC en RoHS

Samenvattend, het is een must have voor mensen die meerdere apparaten tegelijk “moeten” opladen. Met 1 stekker 4 apparaten opladen is gewoon makkelijk. Voor de prijs (€ 35,49) hoef je de Powerhouse zeker niet te laten liggen.

Onderstaand filmpje geeft een impressie van de Avantree Powerhouse.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.