Gadget: 90’s Phone Case (iPhone 4/4S)

apple1Vroeger had je nog van die klaptelefoons. Deze waren toen hip en helemaal in. Tegenwoordig zijn het allemaal “Candybar” toestellen. Wil je toch weer terug naar de goede oude tijd? Dan is deze gadget zeker wat voor jou.

Met deze gadget is het mogelijk om je iPhone 4/4S in een retro klaptelefoon om te toveren. Maar het is niet het enige, met deze case is je iPhone ook gelijk beschermd tegen vallen en stoten.

Je kan je telefoon makkelijk in de case stoppen door de achterkant omhoog te schuiven. Vervolgens doe je het koptelefoonplugje in je iPhone. Hierna doe je je iPhone in de case. In de case zelf zit een luidspreker verwerkt welke het mogelijk maakt om “old school” te bellen.

Wij hebben de case iets uitgebreider getest (met alle risico’s van dien) en hebben de case met iPhone op de grond laten vallen (op een harde vloer) vanaf een tafel. De case en de iPhone hebben beiden de val overleefd en zijn schadevrij.

Enige kenmerken van het hoesje;

  • Geschikt voor iPhone 4 en 4(s)
  • Uitklapbare 90’s retro case
  • Afmeting 14 x 3 x 6.5 cm
  • Druk op de antenne voor aan/uit functie
  • Opladen kan met hoes er om heen
  • Klepje fungeert als speaker

Kortom, ben je gek op leuke (retro) gadgets? Dan is dit zeker een aanrader! De case kost € 19,95 en kan hier besteld worden. Mocht je toch wat anders voor je iPhone zoeken? Hier kan je nog veel meer iPhone gadgets vinden.

Score
Scorewww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com

90sretrophone1

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.