Eenvoudig je abonnementen en rekeningen volgen met de Billy app

De nieuwe app Billy is speciaal gemaakt om mensen te helpen met het beheren van hun facturen. Met de app kan je je vaste lasten en regelmatig terugkerende betalingen gemakkelijk beheren, de app is alleen beschikbaar voor IOS devices. Via de app kan je alle soorten betalingen beheren zoals je maandelijkse huur of ook abonnementen op accounts van Dropbox, Spotify en Netflix.

Mensen abonneren zich steeds vaker op verschillende diensten zoals Netflix en Spotify in plaats van het aanschaffen van fysieke producten zoals cd’s en films. Deze abonnementen worden vaak over het hoofd gezien als uitgavepost moeten vaak toch ook maandelijks betaald worden. Het totaalbedrag van alle betalingen wordt bij elkaar opgeteld, zodat je een goed overzicht hebt van je maandelijkse vaste lasten.

Alle rekeningen moeten handmatig ingevoerd worden in de Billy app, op deze manier ben je je veel bewuster van je uitgaven. Het voordeel van de app is niet alleen dat je je bewuster wordt, maar ook dat de app op elk gewenst moment geraadpleegd kan worden voor meer inzicht in je persoonlijke bestedingen. Doordat de betalingen handmatig ingevoerd moeten worden is er ook minder kans op fouten, zoals de fouten die gemaakt kunnen worden bij het inscannen van documenten in andere apps.

Billy is dus een ideale budgettering tool, je voert de facturen handmatig in met daarbij de vervaldata en je ontvangt op het juiste moment een melding over de verschuldigde betalingen. De app is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik en absoluut een aanwinst voor mensen die meer inzicht willen verkrijgen in hun uitgaven of voor het splitsen van de huishoudelijke kosten. De app is verkrijgbaar op iTunes voor €0,99 of gratis te downloaden voor maximaal 4 maanden.

Bron: www.allesin1check.nl

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.