Cloudbackup mogelijk in WhatsApp

In de nieuwe versie van Whatsapp is het mogelijk om een back-up te maken in Google Drive. Op deze manier kan de gebruiker foto’s en filmpjes back-uppen en moet het makkelijker worden om je data terug te zetten.

De nieuwe versie is nog niet officieel uitgekomen, maar circuleert wel op het internet. Voor de back-up mogelijkheid kan de frequentie gekozen worden, gebruiker kan kiezen om dagelijks, wekelijks of maandelijks een back-up te maken naar het gekoppelde Google account.

Door de mogelijkheid om een back-up terug te zetten wordt het ook makkelijker om bestanden terug te zetten bij het overstappen naar een andere telefoon. Wanneer de versie officieel uit komt is niet bekend. Op de site van Whatsapp is versie 2.12.44 beschikbaar en niet 2.12.45, de versie met de back-up mogelijkheid. Het vermoeden is dat dit niet lang meer zal duren.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.