Bespaar kosten en stap over op een alles in 1 pakket

Ben je het ook zat om elke maand weer drie verschillende facturen te betalen, terwijl je niet eens overzichtelijk hebt waarvoor je allemaal betaalt? Dan is het nu tijd om de rest van Nederland te volgen en per direct over te stappen naar een alles in 1 pakket. Met een alles in 1 pakket heb je namelijk wel overzichtelijk waarvoor je allemaal moet betalen en dat allemaal op 1 factuur. Daarnaast is een alles in 1 pakket veel goedkoper dan wanneer je drie losse abonnementen hebt bij verschillende aanbieders. Bespaar kosten en stap over na een aanbieder die een alles in één pakket aanbiedt.

Krijg heel veel meer voor je geld
Een alles in 1 pakket lijkt te mooi om waar te zijn als je de mogelijkheden allemaal bekijkt. Je krijgt zoveel meer voor je geld dan voorheen het is echt ongelooflijk. Zo krijg je naast een telefoon aansluiting, razend snel internet ook nog eens heel veel extra’s voor je televisie. Als eerst krijg je heel veel meer televisiezenders dan je voorheen hebt gehad, maar je krijgt bij sommige pakketten ook nog eens interactieve televisie, waarbij je televisieprogramma’s kunt onderbreken en op het gewenste moment weer verder kunt kijken. Ook kun je gebruikmaken van televisie on demand, waarbij je programma gemist hebt en ook de nieuwste films direct kunt huren via je aanbieder.

Let op bij On demand kijken
Een kanttekening die wij moeten plaatsen bij het on demand films kijken en programma gemist is dat de aanbieder hier extra kosten voor vraagt. Je kunt dus niet gratis alle programma’s terugkijken of alle films gratis on demand kijken. Hou hier wel rekening mee want anders wordt het maandelijks alsnog een duur grapje zo’n alles in 1 pakket.

Bespaar tot wel 40 procent
Kies je voor een alles in 1 pakket dan zal je merken dat je op je kosten gaat besparen voor telefonie, internet en televisie. Uit onderzoek is gebleken dat mensen die overstappen naar een alles in 1 pakket gemiddeld 40 procent op hun kosten besparen. De kostenbesparing komt wordt voornamelijk gerealiseerd omdat je nu alles bij één aanbieder afneemt. Maar ook omdat je nu niet meer bij verschillende aanbieders diverse diensten afneemt. Als je een alles in 1 pakket afsluit krijg je bij voorbaat al korting, omdat je klant wordt bij de aanbieder en alle diensten in 1 pakket afneemt.

Overstappen met de overstapservice
Het kiezen van de goedkoopste aanbieder van een alles in 1 pakket is niet moeilijk want het is super makkelijk te vinden op het internet. Er zijn heel veel vergelijkingswebsites waar makkelijk de verschillende aanbieders van alles in 1 pakketten vergeleken kunnen worden. De goedkoopste aanbieder voor jou postcode gebied heb je in een handomdraai gevonden. Maar dan moet je nog overstappen naar de provider die jou het alles in 1 pakket aan gaat bieden. Wees gerust de providers bieden een overstapservice aan waarbij zij regelen dat al het papierwerk door hun wordt afgewikkeld. Zo hoef je zelf niets te doen en stap je makkelijk over naar een alles in 1 aanbieder.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.