Bescherming van je telefoon is belangrijk

Tegenwoordig bestaat je telefoon voor het grootste deel uit beeldscherm. Deze kan je enigszins beschermen met een screenprotector, maar de behuizing van je telefoon is hier niet mee beschermd. Om de behuizing te beschermen zijn diverse telefoonhoesjes  in verschillende prijsklassen verkrijgbaar.

Voor alle toestellen is eigenlijk wel een passend hoesje te vinden. Neem bijvoorbeeld een hoesje voor de Motorola G4, hiermee is je toestel rondom beschermd tegen vallen stoten en krassen en
als je een origineel Motorola product hebt, dan gaat je scherm automatisch aan bij het openen van de flipcase of booktype.

Zelf ben ik meer een voorstander van een insteekhoesje, om de één of andere reden voelt dit voor mij een stuk prettiger dan een flipcase. Echter een risico is, dat als je wel je toestel laat vallen als je hem niet in de insteekhoes hebt, dat de schade aan je toestel aanzienlijk is.

Als ik in mijn omgeving kijk, dan zie ik veel verschillende soorten, maten en types. Maar dit komt natuurlijk ook door de verschillende toestellen. Opvallend is wel dat de iPhone 6
hoesjes en ook hoezen voor de MacBook Air er altijd wel heel erg stijlvol uit zien. Maar Apple is natuurlijk een bedrijf waar het design van producten heel belangrijk is. Persoonlijk gaat het mij meer om de functionaliteit dan het uiterlijk van hoesjes, maar dit geldt voor mij persoonlijk.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.