Appreview: De winkelcentrum App, een App voor uw winkelgebied.

App Agency heeft een nieuwe app voor winkelcentra gelanceerd, namelijk de Winkelcentrum app. App Agency is de app ontwikkelaar uit Nederland, gespecialiseerd in apps voor bedrijven.

1

Wat is de Winkelcentrum app?

Het retail platform, ontwikkelt door App Agency, is een mobiele applicatie voor iPhone en Android en is bedoeld voor grote vastgoedbedrijven en/of voor winkelcentra. De Winkelcentrum app is niet alleen te gebruiken voor winkelcentra, maar ook als retail app. Denkt u zich eens in: ‘Ik wil een groot publiek informatie bieden over: mijn shop, alle filialen, de openingstijden, aanwezige producten etc..’.

Ook ideaal voor een Winkeliersvereniging!

De content is te beheren vanuit een beheersysteem, het CMS (Content Management System), dat op basis van WordPress is gemaakt. Het CMS is gekoppeld aan een website en iPhone- en Android app. Dit beheersysteem kunnen wij voor een vaste prijs aanbieden en kunnen wij binnen 4 weken opleveren.

Met de Winkelcentrum app is dit mogelijk!

Met dit Winkelcentrum platform kunt u in een mobiele applicatie een heel winkelgebied tonen. Door informatie te geven per shop, krijgen consumenten een goed inzicht van het winkelgebied.

Wat biedt de Winkelcentrum app?

Het Winkelcentrum platform is een platform speciaal ontwikkeld voor bezoekers van een winkelgebied. U kunt via de Winkelcentrum app gemakkelijk een stadskern uitgebreid per winkel weergeven.

Het Winkelcentrum platform bevat alle informatie die een bezoeker wilt hebben over een winkelcentrum, zoals een interactieve plattegrond, evenementen, aanbiedingen, beoordelingen, boodschappenlijstje, nieuwsberichten, openingstijden, pushnotificaties, welke winkels er zitten, waar deze winkels zitten, hoe je er kunt komen, waar je kunt parkeren en meer.

Hoe ziet de Winkelcentrum app er uit?

Hieronder ziet u foto’s van een al bestaand Winkelcentrum platform:  Winkelcentrum Emmerhout. Winkelcentrum Emmerhout, gevestigd in Emmen, wou graag informatie bieden over alle gevestigde winkel.

2 3 4

Nieuwsbrieven en Pushnotificaties

Via de Winkelcentrum app kunnen nieuwsbrieven verspreid worden over het hele winkelcentrum. Zo trekt u met een klik een groot publiek.

Via social media, email en via het web kunnen aanbiedingen, boodschappenlijstjes, beoordelingen en meer gedeeld worden. Zo kunnen winkeleigenaren hun shop promoten en consumenten laten weten waar zij het liefst winkelen.

Via pushnotificaties worden aankomende evenementen of aanbiedingen nog een keer herinnerd.

Er zouden nog diverse handelingen, die nu niet aanwezig zijn, ingebouwd kunnen worden door App Agency.

Winkelcentrum account

De winkelier en het Winkelcentrum zelf hebben een eigen account. Hier kan de winkelier aanbiedingen en acties altijd up-to-date houden.

Het winkelcentrum account is goed te gebruiken voor nieuwsbrieven en herinneringen. Deze herinneringen zullen via pushnotificaties gestuurd worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw Winkelcentrum of uw Retail app?

App Agency staat altijd open voor een gesprek wanneer u een app wilt laten maken. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

 

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.