App-review: vouchercloud met kortingscodes

Loop jij door de stad met een goed gevulde portemonnee, maar vind je het minder prettig als deze weer snel leeg is? Zorg dan dat je de vouchercloud app installeert. Met deze app krijg je korting bij diverse winkels, van Roompot tot Pabo en Bol.com.

Gebruik

Bij deze app stel je jouw locatie in en je krijgt direct acties van lokale aanbieders te zien. Handig dus als je opzoek gaat naar een leuk restaurant om te lunchen of dineren. Heb je favoriete winkels? Dan markeer je een aanbieding in de app en kun je die op een later tijdstip gebruiken. Verder krijg je via de app toegang tot exclusieve acties. Zo krijg je bijvoorbeeld extra korting op de sale.

Platform

De app is beschikbaar voor alle platformen. Of je nu rondloopt met een iPhone, BlackBerry, Windows of Google telefoon, de app installeer je snel en eenvoudig. Het bijzondere is dat deze app niet stopt als je over de grens gaat. Je krijgt dan alsnog advertenties van lokale aanbieders te zien. Dus ga je bijvoorbeeld een weekend naar London, wat toch al veel kost, gebruik de app.

Kosten

Deze app download je gratis. De vouchecloud app geeft zowel online acties als acties bij winkels weer. Uiteraard kunnen deze verschillen. Vouchercloud is onderdeel van Vodafone, klanten hiervan ontvangen dan ook extra aanbiedingen in hun app.

vc

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.