App-review: Muzei, Live wallpapers (Android)

android-logo-whiteIedereen heeft zijn eigen achtergrond op zijn telefoon of tablet. Afwisseling is dan wel eens leuk. Muzei (Russisch voor museum) is daarvoor een leuke applicatie.

Muzei is een applicatie welke elke dag je telefoon of tablet voorziet van een andere achtergrond. Voor de achtergronden wordt gebruik gemaakt van beroemde kunstwerken. In eerste instantie is de achtergrond vervaagd en vraag je je af wat er op de achtergrond staat. Maar door de applicatie te openen of 2 keer te tikken op de achtergrond wordt het zichtbaar.

Houd je niet zo van kunst? Dan heb je ook de mogelijkheid om je eigen foto’s te gebruiken. Muzei ververst dan om de paar uur de achtergrond met een andere foto. Wij vinden het zelf een erg leuke app en zeker een aanrader voor iemand die wel van afwisseling houdt voor zijn of haar achtergrond.

Je kan Muzei hier downloaden (gratis)

Score
Scorewww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com

muzei1 muzei2 muzei

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.