Altijd en overal binge-watchen: Netflix on the Go

Gisteren maakte Netflix bekend dat het mogelijk wordt voor gebruikers om hun favoriete series offline op te slaan. Op die manier kunnen abonnees aangeven welke series ze offline beschikbaar willen maken, om deze te bekijken op momenten dat ze geen internetverbinding beschikbaar hebben.

Eerder nog claimde Netflix dat het niet mogelijk zou worden om series offline te bekijken. Nu wordt dit toch mogelijk. De functie is alleen beschikbaar in de mobiele Netflix-app op Android of iOS. Gebruikers die Netflix gebruiken via hun browser kunnen geen gebruik maken van de functie.

Vooralsnog lijkt het vooral om de eigen producties van Netflix te gaan, zoals Narcos en Orange Is The New Black. Netflix heeft al wel laten weten dat het het aanbod van offline beschikbare films en series gaat uitbreiden.

Door deze toevoeging is het bijvoorbeeld mogelijk om je favoriete series te kijken, terwijl je in het vliegtuig zit en geen internet beschikbaar hebt. Spotify, een andere belangrijke streamingdienst, gaf gebruikers eerder al een mogelijkheid om muziek beschikbaar te maken voor momenten dat er geen internetverbinding is.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.