ACCY display folie review

apple1Zoals jullie misschien wel weten uit een eerdere review, heb ik een stevige hoes om mijn iPad mini zitten. Ik neem mijn iPad mee naar mijn werk, in de trein, als we wandelen, op vakantie, als we geocachen en soms wel eens als navigatie. Dus; een stevige hoes is geen overbodige luxe. Daarom dacht ik in eerste instantie niet aan een screenprotector. Immers is ie al goed beschermd tegen krasjes. Totdat ik onze kinderen wel eens op de iPad liet spelen. En dan kun je oudere kinderen wel vertellen dat ze voorzichtig moeten zijn, maar bij een baby van 8 maanden lukt dat niet.

Er zijn leuke apps waarmee kleine kinderen door het bewegen van hun vingers op het scherm geluid kunnen maken en dat vinden ze geweldig! Ook als je lange nagels hebt is het wel fijn als je een screenprotector hebt. Maar via Mobielbereikbaar.nl hebben wij deze screenprotector aangeschaft welke beweert dat hij ook beschermt tegen de krassen van sleutels in je tas. Oei! Ik wist nog niet of ik dat wel wilde testen met mijn iPad! Het bevestigen van de screenprotector gaat prima, als je je iPad goed stofvrij maakt en de instructies goed volgt dan krijg je hem mooi strak op de iPad. Tip; heb je er geen geduld voor? Laat het dan iemand doen die er wel het geduld voor heeft, neem er even rustig de tijd voor en  je hebt een screenprotector die mooi strak over je hele scherm zit.

De folie valt over de hele voorzijde van de iPad heen, met twee uitsparingen voor de camera en
het knopje onder je scherm. Hij past perfect. Dus, eerst maar eens testen of de protector krasvast is tegen kleine en
grote scherpe nagels. Zelfs op het folie zie je geen krasjes of deukjes. Ik ben zelfs met mijn nagels ver het scherm gegaan en nog geen krasjes.
Daarna heb ik de gok gewaagd; en dag mee in mijn tas vol rommeltjes;
sleutels, werkpas met hardplastic hoes, portomonee met een hanger met bedeltjes eraan, een plastic hoesje met mijn pasjes erin, een aantal pennen…en nog meer van dit soort dingen die een vrouw in haar tas heeft
zitten. Het eerste uur heb ik wel 10 keer gekeken of er echt geen beschadigingen op mijn scherm zaten, daarna kreeg ik er meer vertrouwen in en ja hoor, een hele dag zonder krasjes op het scherm! Super!
Het mooie is dat ik geen vermindering heb gemerkt in de gevoeligheid van het scherm, ook reageert hij snel zo snel als eerder. De protector blijft
er dus mooi op zitten voor mij!

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.