888 poker Mobiele app (Android)

android-logo-whiteAls nieuwe speler bij 888 poker geven zij u nu een extra £5 gratis credits om te genieten van uw favoriete poker spellen. Want online poker sites zoals 888poker hebben hun eigen mobiele app!

888 Poker heeft door de jaren heen bewezen dat zij een betrouwbare en innovatieve online poker site zijn. Bijvoorbeeld, zij bieden webcam tafels aan die niet beschikbaar zijn op de meeste van de grote online poker rooms. Als u op dit moment bij 888 Poker speelt en u hebt een mobiel apparaat, dan zal je de 888 Poker Mobile app willen proberen, die in 2012 werd gelanceerd.

De 888 poker mobiele applicatie is gemakkelijk te downloaden. Het is echter niet beschikbaar in alle landen waar 888 zaken doet. Maar het is makkelijk te navigeren en het is eenvoudig om een wedstrijd te vinden tegen tegenstanders op hun mobiele apparaten en computers spelen.

Zoals het er nu uitziet, lijkt de 888 poker mobiele applicatie meer voor de normale speler die gewoon een gezellig spel wil spelen. Dat gezegd hebbende, als je een normale speler bent dan is de  Mobiele applicatie van 888 Poker iets voor jou want het is makkelijk te gebruiken en leuker om te spelen dan een typische mobiele app.

888pokermobieleapp

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.