Xiaomi kondigt Mi Band 2 fitnesstracker aan

Eerder schreven wij over de Xiaomi Mi Band. Onlangs heeft de smartphonefabrikant de Mi Band 2 aangekondigd. De nieuwe fitnesstracker is voorzien van een oled-scherm om de tijd of het stappenaantal op te tonen.

Dit is natuurlijk niet het enige wat de gadget  kan, ook houdt de armband je hartslag en slaapritme bij. De gadget is makkelijk uit te lezen via de Mi Fit app.

In tegenstelling tot de Mi Band is de nieuwe versie waterdicht. De batterij gaat zo’n 20 dagen mee en de gadget zal verkrijgbaar worden met verschillende kleuren armbandjes.

De prijs die op dit moment bekend is is 149 Yuan (zo’n €20 euro, mits direct besteld in China). Of het product officieel uitgebracht wordt in Europa is niet bekend, maar om het product te importeren is niet zo lastig, er zijn genoeg importsites die ook naar Nederland versturen.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.