Nieuws: Sony Ericsson komt met nieuw Android toestel

Volgens diverse geruchten komt Sony Ericsson met een micro-sim toestel. Deze geruchten zijn op basis van foto’s van een onaangekondigd model. Met deze stap is SE de derde fabrikant welke de stap naar micro-sim maakt.

Micro-sim is al enige jaren een standaard maar er zijn nog maar weinig fabrikanten die de overstap naar deze nieuwe soort simkaart maken. Apple is in 2010 overgestapt samen met Nokia. De Nozomi LT26i zou SE eerste toestel zijn welke gebruik maakt van de micro-sim.

Op de website van GSM Arena is te lezen dat de telefoon, welke de naam Xperia Arc HD meekrijgt, waarschijnlijk in januari wordt aangekondigd op de CES. Uiteraard zijn er enige specs uitgelekt van het toestel. Zo zou het toestel geen verwisselbare accu hebben en zou er geen micro SD kaart gebruikt kunnen worden om het geheugen uit te breiden.

Onder de motorkap zou het toestel voorzien zijn van een dualcore processor op 1,5 GHz en zou het scherm 4,3 inch groot zijn. Het scherm heeft een resolutie van 1280×720 pixels. Uiteraard is er ook een camera aanwezig, deze zou 12 Megapixel zijn. Verder is het toestel voorzien van Android 2.3.5, Gingerbread.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.