10 september stopt Sony met Playstation Mobile

android-logo-whiteOp 10 september zal Sony stoppen met het Playstation Mobile platform. Vanaf 15 juli zal er geen nieuwe content meer toegevoegd worden aan het platform. Content wat door de speler is aangeschaft, kan gewoon gespeeld blijven worden.

Dit is niet het enige nieuws wat Sony naar buiten heeft gebracht, ook is er aangekondigd dat de Playstation Mobile applicatie voor Android per 10 september niet meer beschikbaar is. Sony beloofd wel dat de games beschikbaar (ook na 10 september) blijven voor spelers mits hun apparaat geactiveerd is bij Sony.

Vorig jaar in augustus had Sony al aangekondigd dat er gestopt werd met ondersteuning voor de Android app. Als logisch gevolg wordt er nu gestopt met het Playstation Mobile platform.

Het platform was bedoeld voor Indie-developers toegang te bieden. Vermoedelijk is het inschrijfgeld wat betaald moest worden één van de oorzaken dat het platform geen succes is geworden.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.